Dinutvei.no Logo Nasjonal veiviser
ved vold og overgrep

Spør oss

Lurer du på noe om vold eller overgrep?

Still oss spørsmål i skjemaet nedenfor. Da trenger du ikke oppgi hvem du er eller andre personopplysninger. Dinutvei.no har taushetsplikt og deler ikke opplysninger om deg med mindre det er akutt fare for liv og helse. Da har vi plikt til å varsle politiet eller avverge på andre måter. Du kan lese mer om taushetsplikt, avvergingsplikt og personvern her.

Spørsmålet ditt er sendt.

Noter hentekoden, denne må du skrive inn når du skal hente svaret. Hvis du glemmer koden, gå inn i et nytt skjema og still spørsmålet en gang til.

Vi svarer deg så raskt vi kan, og innen 7 dager. Det kan ta litt lengre tid i ferier. Vi svarer ikke på spørsmål som virker useriøse.

Vi legger ut noen spørsmål og svar på nettsiden vår. Da passer vi på å fjerne all informasjon som kan si noe om hvem du er. Vi legger ut spørsmålene sånn at også andre kan lese dem og dra nytte av informasjonen vi gir.

Hentekode:

Akutt?

Dinutvei.no tilbyr ikke lege- eller krisehjelp. Ved akutte og livstruende situasjoner, ring politiet på 112 eller ambulanse på 113.

Snakke med noen istedet?

Ring VOlinjen på tlf 116 006. VOlinjen er en hjelpelinje for deg som opplever vold eller overgrep i nære relasjoner.

Er du under 18 år?

Kontakt hjelpe- og informasjonstjenestene for barn og unge

KORONAKRISEN – HJELP VED VOLD OG OVERGREP

Døgnåpne tjenester:

Er du voksen og trenger selv hjelp eller ønsker å hjelpe en annen voksen?

Er du bekymret for et barn eller trenger hjelp i omsorgen for barn?

På nettsidene våre finner du oversikt også over andre hjelpetilbud. Det varierer hva de ulike tjenestene kan tilby i øyeblikket. Vi anbefaler deg likevel å ta kontakt og sjekke ut hvilken hjelp du kan få. Spørsmål- og svartjenesten på dinutvei.no er også åpen.