Dinutvei.no Logo Nasjonal veiviser
ved vold og overgrep

Jeg mistenker at stefar onanerer på undertøyet mitt

Besvart: 11.06.2019

Alder: 20
Kjønn: kvinne/jente

Spørsmål

Hei Jeg bor ikke lengre hjemme, men har et romm hjemme til mor og ste-faren min der jeg også har klær/undertøy. Jeg har merket før at noen av de ubrukte trusene/bhene mine har vært litt stive, men trodde dette bare var noe som var sølt på. Helt til jeg her en dag skulle ta på meg bhn min, da var den klissete/fuktig og jeg syntes det luktet sæd. Spurte søsteren min om hun hadde hatt noe besøk over helgen men det hadde hun da ikke. Det var derfor da bare min ste-far som hadde vært hjemme. Spørsmålet mitt er om det er mulig å sende inn dette for å ta en dna-test av det? Har funnet flere truser som er flekkete og stive.

Svar

Hei, og takk for at du skriver til oss.

Det er forståelig at du ønsker å vite hvorfor undertøyet ditt er stivt og flekkete, og det høres ugreit ut å ha mistanke om at flekkene skyldes sæd fra stefar.

Som privatperson har du imidlertid verken anledning eller lov til å forsøke å identifisere stefar (eller andre) via «hemmelig» DNA-testing. Lovlig DNA-testing – i tilfellet du beskriver – kan bare skje via anmeldelse til politiet. Vi vil derfor anbefale deg å kontakte politiet for å drøfte situasjonen med dem. Du kan oppsøke din nærmeste politistasjon, eller ringe politiet på 02800.

Vennlig hilsen
dinutvei.no