Dinutvei.no Logo Nasjonal veiviser
ved vold og overgrep

Har lyst til å dele mine erfaringer

Besvart: 28.12.2018

Alder: 49
Kjønn: kvinne/jente

Spørsmål

Hei

Trenger dere mennesker til å fronte, til å holde foredrag etc? Jeg har blitt utsatt for vold av min mann, denne saken er avsluttet, og min eksmann skal sone for det han gjorde. Det har vært en spesiell tid etterpå, hvor man har lært hvordan et, for meg, ukjent system fungerer. Jeg har reist meg etter det som hendte, og jeg har mye å bidra med til andre. Har lyst å dele mine erfaringer.

Svar

Hei, og takk for henvendelsen din og for tilbud om samarbeid.

Det er flott at du har lyst til å bidra og dele dine erfaringer. Å høre noens erfaringer, kan gjøre gjøre det enklere for andre igjen å snakke om, og eventuelt oppsøke hjelp etter å ha blitt utsatt for vold.

Som en nasjonal veiviser ved vold og overgrep, samarbeider vi imidlertid ikke med privatpersoner, men kanskje du kan kontakte organisasjoner som Amnesty eller Norske kvinners sanitetsforening – hvis de har lokallag der du bor – og spørre om de har tips til hvordan du kan bidra?

Vennlig hilsen
dinutvei.no

KORONAKRISEN – HJELP VED VOLD OG OVERGREP

Døgnåpne tjenester:

Er du voksen og trenger selv hjelp eller ønsker å hjelpe en annen voksen?

Er du bekymret for et barn eller trenger hjelp i omsorgen for barn?

På nettsidene våre finner du oversikt også over andre hjelpetilbud. Det varierer hva de ulike tjenestene kan tilby i øyeblikket. Vi anbefaler deg likevel å ta kontakt og sjekke ut hvilken hjelp du kan få. Spørsmål- og svartjenesten på dinutvei.no er også åpen.