Nasjonal veiviser
ved vold og overgrep
Forlat siden

Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Still oss et spørsmål. Vi svarer deg så raskt vi kan, og innen 7 dager. Det kan ta noe lengre tid i ferier. Fagpersoner fra ulike områder bidrar med svar og anbefalinger. dinutvei.no tilbyr ikke lege- eller krisehjelp. Ved akutte og livstruende situasjoner, ring politiet på 112 eller ambulanse på 113.

Still spørsmål anonymt eller på e-post

Vil du være anonym, kan du benytte skjemaet nedenfor. Da får ingen vite hvem du er eller hvor du kommer fra. Hvis du ikke har behov for å være anonym, kan du sende en e-post til sporsmal@dinutvei.no. Redaksjonen har uansett taushetsplikt og oppgir ikke navnet ditt eller e-postadressen din til andre.

Hentekode

Ved bruk av skjemaet får du en bekreftelse på at spørsmålet ditt er sendt sammen med en kode som du skal bruke for å hente svaret. Svar kan hentes nedenfor på denne siden eller ved å skrive hentekoden inn her. Hvis du glemmer koden, gå inn i et nytt skjema og still spørsmålet en gang til.

Om publisering av svar

Noen spørsmål og svar blir lagt ut på nettsiden vår. All informasjon som kan si noe om hvem du er, vil i så fall bli fjernet. Dersom du ikke ønsker at spørsmålet ditt blir lagt ut, skriver du det i henvendelsen din.

Vi forbeholder oss retten til ikke å besvare spørsmål som vi betrakter som useriøse.

Under 18 år?

Kontakt hjelpe- og informasjonstjenestene for barn og unge